Nehezen emésztik meg a vereséget a marokkóiak, törtek-zúztak Brüsszelben és Párizsban is - Videóval

A katari labdarúgó-világbajnokság szerdai elődöntőjében a címvédő franciák 2-0-ra legyőzték Marokkót. A mérkőzés alatt és után Párizsban, Brüsszelben és több francia városban is az utcákon tomboltak, gyújtogattak és káoszt okoztak a marokkói migránsok, akik brutálisan összecsaptak a rendőrökkel.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A francia-marokkói elődöntő idején Párizs utcáin elszabadult a pokol, ahol mintegy 2200 rendőrt és csendőrt kellett mozgósítani, hogy megfékezzék a brutális zavargásokat. A mérkőzés után több mint 100 embert tartóztattak le, sokaknál tiltott fegyvereket találtak – olvasható az origo.hu-n.

Montpellier-ben is elszabadultak az indulatok, marokkói migránsok támadtak az ünneplő francia szurkolókra. Az utcai háborúban egy fiatal férfit halálra gázoltak.

Brüsszelt megint lángokba borították az agresszív bűnözők, akik összecsaptak a rendőrökkel az utcán.

Lyon városában is zavargások voltak az utcákon, petárdákkal és rakétákkal lövöldöztek a rendőrökre, több embert is letartóztattak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!