ingatlanajánló

2021.06.26. 19:55

A hét ingatlana: egy 116 nm-es nagykörűi nyaraló, 19,9 millióért!

Búbos kemence, csergék, csodás paraszti művészetet képviselő bútorok. És persze egy nyugodt kis (illetve elég tágas) hely, ahová visszahúzódhatunk. Nézzen be velünk a hét eladó, megyei ingatlanába!

Szoljon.hu

 

“A NAGYKÖRŰI NYARALÓ főbb jellemzői: hangulatos Tisza-parti falu csendes utcájában a központtól 400, a vízparttól 200 méterre található; 788 m2- es TELEK, melyen 116 m2-es alapterületű vályog falazatú NYARALÓ áll; 2 szoba, konyha, fürdőszoba, tároló; 38 m2-es fedett terasz biztosítja a nyári esték hangulatát; nyílászárók fából készültek; a ház melegét 2 db búbos kemence biztosítja; villany, víz, csatorna; a kertben termő gyümölcsfák; fúrt kút; parkolás kapubejáróban és udvaron belül is lehetséges; az ingatlan kiválóan alkalmas akár állandó lakhatásra is; a 200 méterre lévő aranyló homokú Tisza-part, ma a Közép Tisza szakasz egyik legnagyobb homokstrandja mára a nyári felejthetetlen körűi élmények egyike, aktív kikapcsolódást nyújthat az idelátogatók számára; horgászok, vadászok közkedvelt helyévé vált a környék ártéri hullámtere és vadas földje; magas színvonalú kulturális és gasztronómiai értékek, helyi termelői piac, országos szintű rendezvények, erős helyi közösség [...]”

További képek és részletek az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!