Miért várnának?

2023.05.06. 15:00

Szabó Ádámék nem halogatják a menyegzőt (videó)

A népszerű zenész és menyasszonya a Tények Plusznak adott exkluzív interjúban beszélt őszintén a különleges leánykérésről, a közelgő esküvőről, a gyermekvállalásról, sőt arról is, hogy Jennifert nagyon megviselik a rosszindulatú kommentek.

Még idén oltár elé vezeti szerelmét, Jennifert

Forrás: Bors

Fotó: Móricz István

Bombaként robbant a hír tavaly novemberben, hogy a Sztárban Sztár hetedik évadának nyertesére rátalált az igazi szerelem, sőt,

Szabó Ádám decemberben el is jegyezte szíve választottját, Farkas Jennifert.  

A szerelmesek féltve óvják a magánéletüket a kíváncsiskodók elől, ám nemrég kivételt tettek, és a Tények Plusz kamerái előtt beszéltek kapcsolatukról, többek közt a nem mindennapi eljegyzésükről is.  

Sajnos elromlott ez az egész tervem és Jenni jött a ruhatárból megnézni, hogy hol vagyok és hát megtalált a pincér és mondta, hogy hát a párod akar valamit. Én meg azt hittem, hogy rosszul van vagy valami baja van, szaladtam ki az étteremből és a ruhatárba elkaptam pingvin jelmezben. Térdre kényszerített és akkor ott feltettem neki a nagy kérdést, és hála Istennek igent mondott…

– mesélte Ádám. 

A jegyespár nagyon boldog, s mivel mindketten úgy gondolják, hogy "nincs értelme várni semmire, az élet is rövid, mi meg egyszerűen nem akarjuk húzni egymás idegeit", még az idén egybekelnek.  
A pár boldogságát csak a sok rosszindulatú fröcsögés árnyékolja be, amit szinte nap, mint nap kapnak. Ádám nem foglalkozik a károgókkal, de Jennifer bevallotta, ő bizony nagyon nehezen viseli a rosszmájú kommenteket – írta a borsonline.hu.

A szerelmesekkel készült beszélgetést itt lehet megnézni:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában