Celebfigyelő

2023.10.20. 09:00

Rendezői szárnyait bontogatja a cibaki énekes, Kertész Iván

Néhány hete újra próbálnak a színészek, a Kabaré című musical bemutatója mégis csúszik. Kertész Iván még tavasszal lelkes csapatot gyűjtött maga köré, hogy belekóstolhasson a rendezés világába, a premierre viszont várhatóan tél végéig várni kell.

Pakainé Pusztai Nóra

Kisebb kihagyás után újra próbálják a Kabaré musicalt. Kertész Iván rendezi a darabot. A felvétel egy nyári koncerten készült

Fotó: Mészáros János

Még májusban számoltunk be arról, hogy a cibakházi születésű énekes Kertész Iván a színházi rendezésben is kipróbálja magát. A szereplőválogatás után tartott rövid szünetet a próbák követték.

– Eredetileg ősszel szerettük volna a premiert, viszont jöttek közbe olyan dolgok, amelyek miatt az előadást február második felére kellett időzítenünk. A csapatban változások következtek be, de ez mind-mind az előadás érdekében van – mondta Kertész Iván. Hozzátette: szereplőváltás lesz, illetve olyan ötletek és lehetőségek adódtak, amelyek az előadás színvonalát és minőségét még tovább emelik, viszont ahhoz, hogy ezeket maximálisan kihasználhassuk, ahhoz egy bő hónap kevés.

– Közösen döntöttük úgy, hogy adunk még egy kis időt a darabnak, hogy a lehető legtökéletesebb legyen – emelte ki.

Ettől függetlenül a próbák nem álltak le, az előkészületek teljes gőzzel folynak.

– Szeptemberben tartottunk egy pici szünetet, hogy mindenkinek ülepedhessenek az információk, instrukciók, viszont október elejétől újra együtt dolgozik a csapat – magyarázta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!