Nagy bejelentés

2024.02.03. 10:26

Világsztár DJ lép fel idén a mezőtúri East Festen

Óriási bejelentést tettek a mezőtúri East Fest szervezői: ezen a nyáron egy, a világ legnagyobb zenei fesztiváljait járó DJ lesz a sztárfellépőjük.

Rózsa Róbert

A világ legnagyobb fesztiváljait járó Steve Aoki ezen a nyáron Mezőtúrra látogat

Fotó: Shutterstock.com

Tétet emelt 2024-re a mezőtúri East Fest szervezőcsapata. A tavaly elmaradt fesztivál idei fellépőinek sorát ugyanis kapásból a legnagyobb névvel kezdték el bejelenteni pénteken.

A világ egyik legnagyobb elektronikus zenei ikonja, a Tomorrowland és szinte a világ összes nagy elektronikus zenei fesztiváljának főfellépője, Steve Aoki is fellép a 2024-es East Festen.

A két Grammy-díjra jelölt, számos arany- és platinalemezt szerző 46 éves amerikai sztár DJ producer számos világhírű előadóval készített közös produkciót. A lista szinte végtelen: a legismertebbek között ott van Snoop Dogg, a Linkin Park, a Backstreet Boys, az LMFAO vagy a Blink-182 is.

A dátumot tehát már most érdemes bevésni a naptárba: Steve Aoki július 19-én lép fel az East Fest nagyszínpadán. Hogy az amerikai DJ mire képes a fellépésein, azt valahogy így kell elképzelni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!