Szoljon podcast

2023.07.12. 13:07

A FitKid Európa Kupán is megmutathatja tehetségét a fiatal szolnoki versenyző, Hegedűs Dóra

Első helyen jutott ki a spanyolországi Európa Kupára a szolnoki New Top Talent SE rendkívül tehetséges FitKid-versenyzője. Hegedűs Dóra fiatal kora ellenére világos elvárásokat tűzött ki maga elé, hírportálunknak arról is beszélt, hogy ki és hogyan segíti, motiválja céljai elérésében.

Daróczi Dorottya

Hegedűs Dóra

Forrás: Szoljon.hu

– A hosszú távú célom, hogy legalább egyszer a dobogón végezzek az Európa Kupán, illetve az, hogy minél több és minél kacifántosabb elemeket tanuljak meg – mondta legfrissebb podcastünkben az országos bajnok, aki azt is elárulta, hogy édesanyja az, aki motivációs szövegekkel látja el, édesapja pedig a leghangosabb szurkolóként buzdítja a megméretéseken.

Hegedűs Dóra személyében egy olyan tehetséges fiatallal beszélgettünk, aki ugyan még csak tizenhárom éves, máris számos komoly eredménnyel büszkélkedhet, nemrég például megnyerte a FitKid országos kvalifikációs versenyét a korcsoportjában, így első helyen jutott ki a spanyolországi Európa Kupára.

Vendégünket, a szolnoki New Top Talent SE sportolóját Daróczi Dorottya rádiós szerkesztő kérdezte.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!