Szoljon podcast

2023.08.28. 19:55

Rotarys bringaszervíz nyílik Szandaszőlősön, Molnár Júliát kérdeztük a kezdeményezésről

Rotarys bringaszervíz nyílik Szandaszőlősön.

Turcsányi János

Molnár Júlia

Forrás: Szoljon.hu

Mint arról korábban már beszámoltunk, szeptember 13-án kerékpárszervízpontot avat a szandaszőlősi Lengyel Antal téren a Szolnok-Tisza Rotary Club. A közel félmillió forintos beruházás költségének felét pályázati útin nyerte el az egyesület a Rotary Magyarországtól, a fennmaradó részt pedig különféle jószolgálati programok révén gyűjtötték össze a vármegyeszékhelyen.

A téma kapcsán Molnár Júliával, a Szolnok-Tisza Rotary Club elnökével beszélgettünk a Szoljon.hu podcast adásában. Az elnöktől megtudtuk, nem csak a szervízpontot avatják fel, hanem az úgynevezett EarlyAct Clubot is, amely általános iskolások Rotary csoportja. Ebből eddig kettő volt az országban, Nyíregyháza és Nyírmeggyes után azonban Szolnokon is megalakul ez. A Turcsányi János által készített beszélgetésből az is kiderül, hogy a jelenleg alkormányzói tisztet is betöltő szolnoki klubvezető két év múlva a Rotary Magyarország elnöke lesz.

A Podcast megtalálható a Szoljon.hu Youtube- és Spotify-csatornáján is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!