Galériával

2023.09.10. 13:45

Egy nyugdíjasklub lett a jászszentandrási Taréj Fesztivál főzőversenyének bajnoka

Immár negyedik alkalommal rendezték meg Jászszentandráson a Taréj Fesztivált.

Pesti József

Fotó: Pesti József

A kakaspörkölt főző versenyre 22 csapat nevezett, az esemény reggel hét órakor a bográcsba kerülő kapirgálók kiosztásával kezdődött. A megméretés végén a Halasi István-Aranyi János zsűripáros nagyon sok jót mondott az elkészített ételekről. A  győztest sem volt egyszerű kiválasztani, végül a nyertesnek járó díszes vándorserleget a Nyugdíjas férfiklub érdemelte ki, megelőzve a Pacsirta nyugdíjasklubot. A képzeletbeli dobogó legalsó fokára a Tálallak csapata állhatott fel. 

A főzőversennyel párhuzamosan négy csapat részvételével nagypályás futballtorna zajlott az idősebb korosztály számára, melyen a helyi szentandrási gárdát megelőzve a szlovákiai Tornaalja diadalmaskodott. A színpadon helyi fellépők műsora követte egymást, majd a hazai mulatós zene ismert alakjai, Kocsis Janika és a Sógorok együttesének közkedvelt nótái még táncra is perdítették a közönség egy részét. A program este a termálfürdőben retro strandpartyval zárult.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!