Szoljon podcast

2023.09.21. 18:30

Szoljon.hu podcast: A fiatalokra építi a jövőt a Rotary Magyarország

Vajon milyen szerepet szán működésében a fiataloknak a Rotary Magyaroszág, s mióta lehetnek nők is a szervezet teljes jogú tagjai? Egyebek között ez is kiderül a Szoljon.hu podcast legújabb adásában.

Turcsányi János

Vendégünk: Molnár Júlia (balra) és Kovácsné Gila Erzsébet

Fotó: Turcsányi János

Kovácsné Gila Erzsébet, a Rotary Magyarország kormányzója is részt vett a Szolnok-Tisza Rotary Club újonnan alakult EarlyAct csoportjának felavatásán a minap. A szandaszőlősi általános iskolás diákokból alakult klub hosszútávon nem csak biztosíthatja az utánpótlást, de tagjai már most aktívan részt vesznek az aktuális programok lebonyolításában, sőt a fiatalok a saját ötleteiket is megvalósíthatják a szervezet keretein belül.

– Ha a gyerekek látják, hogy az ő munkájuk is benne van a klub által elért sikerekben, szívesen jönnek segíteni, még több fiatalt motiválnak arra, hogy ők is csatlakozzanak hozzájuk – mondta el a kormányzó. 

A Kovácsné Gila Erzsébettel és Molnár Júliával, az őt vendégül látó Szolnok-Tisza Rotary Club tagjával, alkormányzóval készült beszélgetésből az is kiderül, mióta lehetnek nők a szervezet teljes jogú tagjai, mit is jelent a „belső kerék” elnevezés a szervezeten belül, és hogyan épül fel a Rotary család. A Szoljon.hu podcast vendégeivel Turcsányi János beszélgetett.

A podcast megtalálható a Szoljon.hu Youtube- és Spotify-csatornáján is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!