Szolnok

2017.07.09. 23:08

Drog: terjesztőket fogtak a rendőrök

A dél-pesti drograzziák után ismét kábítószer-terjesztők után eredt a rendőrség – eredményesen. Kábítószert, új pszichoaktív anyagot és eszközöket találtak a rendőrök szerdán, amikor több szolnoki lakásban is házkutatást tartottak – tudtuk meg Csesznok ­Csilla megyei rendőrségi sajtóreferenstől.

Czakó Nóra

A nyomozók – az elsődleges szakértői vélemények alapján – 180,8 gramm új pszichoaktív anyagnak minősülő fehér kristályos anyagot, 47,5 gramm kábítószernek minősülő zöld növényi anyagot és 21,7 gramm kábítószer gyanús fehér port foglaltak le. A rendőrök, a kábítószer terjesztéséhez, porciózásához szükséges eszközöket, mérlegeket, és feltehetően kábítószer eladásából ­származó nagyobb mennyiségű készpénzt is találtak a házkutatások alkalmával.

Egy harmincéves férfi ­ellen kábítószer-kereskedelem bűntettének, egy huszonnyolc éves fiatalember ellen pedig új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A megyei rendőr-főkapitányság előterjesztést tett a gyanúsítottak előzetes letartóztatásának indítványozására. Az illetékes bíróság tegnap elrendelte a két szolnoki lakos előzetes letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában