SZOLNOK

2018.05.31. 16:26

Folyamatosan visszajárt lopni a szolnoki strandra

Az elmúlt hetekben több betörés is történt a szolnoki strandon. Harmadik alkalommal már rendőrök várták az 52 éves helyi lakost.

Forrás: police.hu

Az elmúlt hetekben több betörés is történt Szolnokon, a Liget Termálstrand és Élményfürdő területén. Az ismeretlen erőszakkal jutott be a strand területén lévő több épületbe, ahonnan csaptelepeket, fémburkolatú tárgyakat, vízmelegítőt és csillárokat tulajdonított el.

A betörő 2018. május 29-én 22 óra után ismételten visszatért a bűncselekmények helyszínére, ahonnan különböző eszközöket, szerszámokat akart ellopni. A helyi rendőrök azonban már a strand területén várták. A férfit tetten érték, a helyszínen elfogták és a Szolnoki Rendőrkapitányságra előállították.

Fotó: police.hu

Sz. Ferencet lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozók a házkutatás alkalmával a betörésekből származó több tárgyat megtaláltak és lefoglaltak.

A rendőrség vizsgálja, hogy az 52 éves szolnoki lakos más hasonló jellegű bűncselekménnyel összefüggésbe hozható-e – közölte honlapunkkal a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában