ÖNGYILKOSSÁGI KÍSÉRLET

2018.06.28. 14:33

Nadrágszíjjal mentettek a rendőrök

Az abádszalóki rendőrök jó helyismeretének köszönhetően időben érkezett a segítség a bajba jutott férfihez.

Egy abádszalóki lakos 2018. június 27-én 13 óra körül kért segítséget a rendőrségtől, miszerint egyik barátja öngyilkosságot akar elkövetni.

A bejelentő nem tudta pontosan meghatározni hol tartózkodnak, csak annyit tudott, hogy a Kunsági csatorna és a Tisza-tó között vannak valahol.

Az Abádszalóki Rendőrőrs munkatársai azonnal a bajbajutott segítségére siettek. Először szolgálati gépjárművel, majd gyalog keresték a férfit.

A körzeti megbízottak helyismeretének köszönhetően a bozótos, gazos terület ellenére gyorsan megtalálták a sérültet, akinek egyik felkarja erősen vérzett.

Kelemen Tamás rendőr főtörzsőrmester egy nadrágszíjjal szorítókötést alkalmazott, míg társa megvárta és a nehezen megközelíthető helyszínre kísérte a mentősöket.

A mentőszolgálat munkatársai a helyszínen ellátták, majd kórházba vitték az abádszalóki lakost – tájékoztatta a szoljon.hu-t Kovács Ágnes, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában