TISZABŐ

2018.08.08. 09:30

Ezt a késes rablót keresi a rendőrség, a társát már elfogták

A józsefvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

Ezt a férfit keresi a rendőrség

Forrás: police.hu/ JNSZ MRFK

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást, amellyel összefüggésben keresi Sztojka Gyulát.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint Sztojka Gyula és társa, egy 37 éves tiszabői férfi 2018. augusztus 6-án 2 óra 45 perc körül egy Budapest VIII. kerületében lévő lakásba csalták a sértettet, ahol késsel megfenyegették és elvették a nála lévő készpénzt.

A józsefvárosi rendőrök a bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként azonosították a két feltételezett elkövetőt, és ellenük elfogatóparancsot adtak ki.

A Karcagi Rendőrkapitányság munkatársai a tiszabői férfit 2018. augusztus 7-én a lakóhelyén elfogták. A józsefvárosi nyomozók a férfit felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vételét követően előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága társát, Sztojka Gyulát továbbra is keresi – tájékoztatta a szoljon.hu-t Szabó Zita, megyei rendőrségi szóvivő.

Ezt a férfit keresi a rendőrség
Fotó: police.hu/ JNSZ MRFK

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható Sztojka Gyulát felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában