100.000 forint nyomravezetői díj

2018.09.12. 15:59

Elloptak három szobrot a szolnoki művésztelepről

A Szolnoki Rendőrkapitányság eljárást folytat lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Forrás: police.hu

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen tettes augusztus 31-én 0 óra és szeptember 3-án 7 óra közötti időben a régészeti ásatás alatt álló és a Szolnok, Gutenberg téren található, Szolnoki Művésztelep kertjéből eltulajdonított három darab absztrakt, fekete színű, vasból készült szobrot. A lopással okozott kár több millió forint.

A Szolnok Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel, illetve az elkövető személyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságon, illetve bármely rendőri szervnél.

Hívja a Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Rendőr- főkapitányság központi 06-56/501-600-as telefonszámát, vagy a 112-es, 107-es segélyhívószámok valamelyikét, illetve tárcsázza az ingyenesen hívható 0680/555-111 „ Telefontanú ” zöld számát.

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Rendőr- főkapitányság vezetője nettó 100.000 forint, azaz százezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki.

Forrás: police.hu

A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti.

Fotó: police.hu

Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli.

Fotó: police.hu

A díjkitűzés visszavonásának jogát a Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Rendőr- főkapitányság vezetője fenntartja – közölte hírportálunkkal a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában