elfogták

2018.12.24. 09:30

Több helyről is lopott egy fegyverneki férfi

Hiába igyekezett egy férfi minél több holmit elrakni, a rendőrök még a helyszín közelében elfogták a lopás gyanúsítottját Törökszentmiklóson.

Szoljon.hu

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást B. Attila fegyverneki lakos ellen. A 37 éves férfi december 22-én délelőtt egy törökszentmiklósi informatikai szaküzletben járt, ahol kihasználta az eladó figyelmetlenségét, és elemelt az egyik üvegajtós szekrényből egy tabletet, valamint egy powerbankot.

Az üzlet eladója csak később észlelte a lopást, és értesítette a rendőrséget. A törökszentmiklósi járőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek,

amely eredményre vezetett. A rendőrök megtekintették a bolt kamerafelvételeit, és jó személyismeretüknek köszönhetően azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fegyverneki lakost.

A járőrök még a helyszín közelében elfogták a férfit, akinek ruházatából és táskájából különféle lopott holmik kerültek elő. A férfit előállították a helyi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozók megállapították, hogy a fegyverneki lakos az üzletből a táskájába rejtett műszaki cikkekkel elsétált a piacra, ahol az egyik eladó pultjáról egy fülhallgatót is elemelt. Innen egy közeli áruházba vette az irányt, ahonnan pedig különféle parfümöket lopott el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában