FRISSÍTVE/Szolnok

2019.03.26. 13:14

Kiürítették a Szolnok Plaza-t a tűzoltók

Kigyulladt egy hulladéktömörítő gép kedden délután a Szolnok Plaza földszintjén, az Ady Endre úton.

Czakó Nóra

Fotó: Mészáros János

Az ott dolgozók még a tűzoltók kiérkezése előtt megkezdték a tűz oltását egy porral oltóval, de nem sikerült elfojtani a lángokat. A helyszínre a szolnoki hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik szintén porral oltóval kezdték meg a beavatkozást, majd miután áramtalanították az épületet, egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a tüzet.

A bevásárlóközpontot az oltás idejére kiürítették. Mintegy 110 dolgozónak és körülbelül 230 látogatónak, illetve vásárlónak kellett elhagynia az épületet.

Miután a tűzoltók elfojtották a lángokat, átvizsgálták az épület többi helyiségét is. Az üzlettérbe nem terjedt át a füst, és az eset során személyi sérülés sem történt. Az épületet két ventilátorral átszellőztették, és körülbelül két órával a tűz fellobbanása után a dolgozók és a látogatók is visszatérhettek a bevásárlóközpontba – tájékoztatott Németh Ádám, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság sajtószóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában