TÖRÖKSZENTMIKLÓS/SZOLNOK

2019.06.13. 13:51

A végéhez közeledik a miklósi drogügy

A Szolnoki Törvényszéken szerdán tanúvallomások felolvasásával, iratismertetéssel, majd az ügyészi és védői perbeszédekkel folytatódott a törökszentmiklósi kábítószerügy tárgyalása. A vádlott egy helyi férfi, aki – a vád szerint – éveken át árulta otthonában a tiltott szereket. Az ítélethirdetésre június 21-én kerül sor.

Mészáros Géza

Bilincsben a feltételezett elkövető

Forrás: police.hu

Az ügy vádlottja egy helyi férfi, aki a vád szerint 2012 és 2017 között törökszentmiklósi otthonában évekig árult kábítószert és új pszichoaktív anyagokat. „Termékpalettáján” a vád szerint mások mellett Pentendron hatóanyag-tartalmú kábítószerek, valamint különböző hatóanyag-tartalmú új pszichoaktív anyagok is szerepeltek. Az illetőnek jelentős mennyiségű kábítószerre, kereskedéssel elkövetett kábítószer-kereskedelem és új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntettének vádja miatt kellett bíróság elé állnia.

Az ügyben a Szolnoki Törvényszék első fokon jár el. A törvényszék dísztárgyalótermében tartott szerdai tárgyaláson a bíróság tanúvallomásokat olvasott fel, majd az iratok ismertetését követően a perbeszédekre került sor: az ügyész vádbeszédet, a védő védőbeszédet mondott. A vádlott az utolsó szó jogán felszólalt, és tagadta, hogy kereskedett volna a szerekkel.

A bíróság a tárgyalást határozathirdetésre elnapolta, amire ez év június 21-én kerül sor – tájékoztatta hírportálunkat a Szolnoki Törvényszék sajtóosztálya.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában