Baleset

2019.06.27. 07:50

Vonattal ütközött össze egy autó Kunszentmárton és Csépa között

Vonat és autó ütközött össze Kunszentmárton és Csépa között egy vasúti átjáróban csütörtök reggel, egy ember megsérült, késésekre kell számítani – közölte a Mávinform az MTI-vel.

MTI/Donka Ferenc

Fotó: Donka Ferenc

A közlemény szerint a helyszínelés idejére lezárták a vágányt a két település között. A Kiskunfélegyháza-Kunszentmárton vonalon pótlóbusz közlekedik.

Az érintett vonalakon utazóknak 60-90 perccel hosszabb menetidővel kell számolniuk – tették hozzá.

Fotó: Donka Ferenc

FRISS – 8:35

Információnk szerint Kunszentmárton felől haladt Kiskunfélegyháza felé a Bzmot vonat, amikor összeütközött a neki balról érkező személyautóval, amit maga alá gyűrt és mintegy 60 méteren át tolta maga előtt.

Az autóban egyedül utazó középkorú nő súlyosan megsérült, őt a mentők kórházba szállították. A helyszínen látható volt, hogy a fényjelzőkészülék jól működhetett, de a szembe sütő nap valószínűleg elvakította a sofőrt és ő ezért nem láthatta a tilos jelzést.

Fotó: Donka Ferenc

Úgy tudjuk, hogy a vonaton senki nem sérült meg. A baleset pontos körülményeit a rendőrség még tovább vizsgálja. A műszaki mentést nehezítette, hogy a gépkocsi a vonat alá gyűrődött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában