Kék hírek

2019.09.26. 17:12

Frontális karambol történt Abony és Szolnok között

Frontálisan karambolozott két gépkocsi csütörtök délután Pest megyében, a 40-es főút Abony és Szolnok közötti szakaszán, Abony közelében.

Fotó: Donka Ferenc

A balesethez a szolnoki és a ceglédi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést – közölte a megyei katasztrófavédelem.

Az elsődleges információk szerint ketten megsérültek. A főút balesettel érintett szakaszán teljes útlezárás mellett kezdték meg a rendőrök a helyszínelést, a forgalmat a 32-es számú főút és a 3122-es út között a 4-es számú főútra terelik – tudtuk meg a megyei rendőrségtől.

FRISS – 20:30

Az érintett útszakaszon a helyszínelés és a műszaki mentés befejeződött, a teljes útlezárást feloldották.

Információink szerint ketten súlyosan megsérültek a balesetben. Egy Suzuki és egy Peugeot eddig ismeretlen okból ütközött össze frontálisan. Mindkét járműben csak a sofőrök ültek, ők beszorultak és a tűzoltók csak feszítővágó segítségével tudták kiszabadítani őket. Egyiküket mentőhelikopter, míg a másik személyt mentőautó szállította kórházba. A frontális ütközés körülményeit a ceglédi rendőrkapitányság vizsgálja.

Fotó: Donka Ferenc
Fotó: Donka Ferenc

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában