baleset/képekkel frissítve

2019.11.16. 10:10

Szalagkorlátnak ütközött egy autó az M44-esen

A 41-es kilométernél történt a baleset, az autóút Kecskemét felé vezető oldalát lezárták.

katasztrófavédelem

Szalagkorlátnak ütközött egy személyautó az M44-es autóút 41-es kilométerénél, Cserkeszőlő közelében szombaton délelőtt – tájékoztatta hírportálunkat a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság sajtóügyelete.

A helyszínre a kunszentmártoni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanítják a gépkocsit. A mentők is a helyszínen vannak. Az autóút Kecskemét felé vezető oldalát lezárták.

FRISS:

A rendőrség közölte, egy személygépkocsi vezetője – eddig ismeretlen okból – az út mentén lévő szalagkorlátnak ütközött, a baleset következtében a személygépkocsi utasa megsérült. A rendőrök 9 óra 40 perctől teljes útlezárás mellett kezdték meg a baleset helyszínelését. A közlekedők a 442-es út és az M44-es autóút csomópontjában rendőri forgalomirányításra számítsanak!

Fotók: Donka Ferenc

FRISS- 14:15

Befejeződött a baleset helyszínelése és megszűnt a teljes útlezárás az M44-es számú autóúton Kunszentmárton külterületén, ahol a délelőtti órákban egy személygépkocsi az út mentén lévő szalagkorlátnak ütközött. A baleset következtében a személygépkocsiban lévő egyik utas könnyű sérüléseket szenvedett.

Az érintett útszakaszon a forgalom ismét zavartalan.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában