zaklatás

2020.03.11. 19:00

Eljárást indítottak és ellenőrzik a szolnoki piacot a rendőrök

Ahogy arról korábban beszámoltunk, egy többfős társaság inzultálta a szolnoki vásárcsarnok árusait. A rendőrség lépéseket tett az ügyben.

Szoljon.hu

Egy olvasónk kereste meg hírportálunkat azzal, hogy több árust és a közelben lévő buszmegálló utasait is zaklatták az utóbbi időben. Az időseket akkor egy önkéntes biztonsági őr csoport kezdte védeni.

— A rendőrség segélyhívó számán 2020. március 4-én a délutáni órákban kért rendőri intézkedést a szolnoki vásárcsarnok területére egy virágárus, mivel őt egy gyermekekből álló társaság inzultálja. A helyszínre kiérkező rendőr – a jelenlévők elmondása alapján – jogsértést nem állapított meg, fizikai bántalmazás nem ért senkit, tettlegesség nem történt. A helyi körzeti megbízott ennek ellenére naponta többször, visszatérően megjelenik a piac területén — reagált megkeresésünkre a megyei rendőr-főkapitányság.

— Ismételt ellenőrzés történt 2020. március 10-én, és a körzeti megbízottal ekkor közölte a virágárus hölgy, hogy mégis keletkezett kára a korábbi eset alkalmával, mert a felborult virágállványáról leeső virágokat összetiporták a fiatalok. Az elmondottakra tekintettel, a Szolnoki Rendőrkapitányságon ismeretlen személy ellen tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt eljárás indult. A Szolnoki Rendőrkapitányságra a fenti eseményt megelőzően, és azóta sem érkezett hasonló jellegű bejelentés, azonban a rendőri ellenőrzés a piacon – mint ahogyan korábban – továbbra is visszatérő — tudatta a rendőrség.

Ezzel egy időben kérik, hogy amennyiben bárki kihívóan közösségellenes magatartást tanúsító személyeket észlel, értesítsék a rendőrséget a 112-es vagy 107-es segélyhívó telefonszámokon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában