Kék hírek

2020.06.21. 09:59

Fűkaszával esett el egy ittasan kerékpározó férfi Tiszavárkonyban

Szombaton a megye rendőrei öt személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, valamint öt ittas gépjárművezetőt szűrtek ki a forgalomból.

police.hu

Forrás: police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén szombaton kettő személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy debreceni nő közlekedett személygépkocsival 2020. június 20-án 12 óra körül a 33-as számú úton, ahol megcsúszott a gépjárművel a nedves úttesten, elvesztette uralmát az autó irányítása felett és a menetiránya szerinti bal oldali árokba hajtott. A sofőr – az elsődleges orvosi vélemény alapján – könnyű sérülést szenvedett.

Fotó: police.hu

Egy 34 éves férfi 2020. június 20-án 20 óra körül úgy közlekedett kerékpárjával Tiszavárkony belterületén, a Somogyi Béla úton, hogy a kétkerekű kormányán keresztben elhelyezve szállított egy fűkaszát. A helyi férfi haladása során érintőlegesen nekiütközött egy parkoló autó visszapillantó tükrének, elvesztette egyensúlyát és elesett. A kerékpáros – az elsődleges orvosi vélemény alapján – könnyű sérülést szenvedett, a gépkocsiban anyagi kár keletkezett. A rendőrök a férfival szemben alkoholszondát alkalmaztak, mely pozitív értéket mutatott.

Fotó: police.hu

A rendőrség felhívja a gépkocsivezetők figyelmét, hogy az elmúlt napokra jellemző, csapadékos időjárás miatt csúszóssá vált utakra tekintettel a szokásosnál óvatosabban közlekedjenek. A járműveik sebességét mérsékeljék úgy, hogy biztonságosan tudjanak közlekedni, és autójuk megcsúszását korrigálni tudják. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy az ittas járművezetés potenciális balesetveszélyt hordoz magában. A rendőrség kéri, hogy a balesetek elkerülése érdekében a vezetés megkezdése előtt ne fogyasszanak szeszes italt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában