Fotókkal frissítve

2020.10.22. 07:22

Kigyulladt egy autó Kunszentmártonban

Teljes terjedelmében égett egy autó és egy félgarázs tetőszerkezete Kunszentmártonban, a Kerületiház utcában – tájékoztatta hírportálunkat a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság.

Katasztrófavédelem

Forrás: Kunszentmárton HTP

A tűz két szomszédos épület tetőszerkezetét is érintette. Az esethez a kunszentmártoni, a szentesi és a szarvasi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett öt vízsugárral eloltották a lángokat.

Fotó: Kunszentmárton HTP

FRISS – 12:00:

Az egységek a főépületből egy gázpalackot is kihoztak, amelyet nem ért hőhatás – tájékoztatta hírportálunkat a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság. A tűzoltók munkájának köszönhetően a tűz a fő- és melléképület tetőszerkezetét csak minimális mértékben károsította, illetve a főépület egyik ajtaja, valamint konyhájának mennyezete és elektromos vezetéke rongálódott meg. A házat egy felnőtt és két gyermek lakja, utóbbiak rokonoknál helyezkedtek el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában