kék hírek

2020.11.26. 09:55

Ház falának csapódott autójával egy kunhegyesi férfi

A sofőr nem az út- és látási viszonyoknak megfelelően közlekedett.

Police.hu

Forrás: Police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. A megye rendőrei az elmúlt napon nyolc személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

A megyei rendőr-főkapitányságtól megtudtuk, egy helyi férfi nem az út- és látási viszonyoknak megfelelően közlekedett Kunhegyes belterületén 2020. november 25-én 17 óra körül, ezért egy jobbra ívelő kanyarban egy út melletti lakóház oldalának csapódott, és azt beszakította.

A baleset során a családi ház lakója nem sérült meg, a ház fala viszont megbomlott. A baleset következtében a sofőr – elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedett.

Fotó: Police.hu

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy bár folyamatos jelenlétükkel mindent megtesznek az utak biztonságáért és a balesetek elkerüléséért, mégis a legtöbbet maguk a közlekedők tehetnek azzal, hogy a szabályokat betartva, türelmesen, egymásra odafigyelve vesznek részt a közlekedésben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában