kék hírek

2020.11.02. 11:08

Ittasan, jogsi nélkül, hamis rendszámmal vezetett egy férfi Túron

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén vasárnap egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. A megye rendőrei vasárnap két személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, továbbá hat ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Police.hu

Forrás: Police.hu

Egy gyomaendrődi lakos úgy vezette gépkocsiját Mezőtúr belterületén 2020. november 1-jén 15 óra 34 perc körül, hogy arra egy másik autó rendszáma volt felszerelve – adta hírül a megyei rendőr-főkapitányság. A férfivel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért előállították biológiai mintavétel céljából. A rendőrök az ellenőrzés során továbbá megállapították, hogy a sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság nyomatékosan felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti. A rendőrségi kéri, hogy a balesetek elkerülése érdekében a vezetés megkezdése előtt ne fogyasszanak szeszes italt!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában