kék hírek

2020.11.30. 10:29

Nem élte túl a gázolást a Szolnokon elütött gyalogos

A kórházba szállítást követően elhunyt a november 29-én kétszer is elgázolt gyalogos. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Police.hu

Forrás: police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén vasárnap egy halálos kimenetelű és egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. Vasárnap a megye rendőrei három személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján – tájékoztatta hírportálunkat a megyei rendőr-főkapitányság.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, közúti közlekedési baleset történt Szolnokon, a Tószegi úton, 2020. november 29-én 19 óra körül. A baleset következtében a gyalogos a kórházba szállítást követően elhalálozott. A Szolnoki Rendőrkapitányság a baleset körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálja.

Fotó: police.hu

Egy kenderesi lakos közlekedett személygépkocsival Fegyvernek irányából Bánhalma felé 2020. november 28-án a késő éjszakai órákban. Haladása során a sofőr nem az út- és látási viszonyoknak megfelelően választotta meg gépjárműve sebességét, ami miatt lesodródott a menetiránya szerinti bal oldali útpadkára, ott egy fának ütközött, majd a jobb oldali útpadkán állt meg. A járművezető és utasa a gépkocsiból kiszálltak és elmentek a helyszínről. A balesethez kiérkező rendőrök a helyszínelést követően megállapították a sofőr személyazonosságát.

A baleset következtében a személyautó 35 éves utasa – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A Karcagi Rendőrkapitányság közúti baleset okozása vétség miatt folytat eljárást.

Fotó: police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Balesetmegelőzési Bizottság korábban a megváltozott időjárási- és útviszonyokra hívta fel a figyelmet és kérik, hogy fontolják meg tanácsaikat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában