vádemelés következhet

2020.11.22. 07:00

Sorozatos lopással gyanúsítanak egy tolvajt a jászapáti rendőrök

Hatrendbeli lopást tudtak rábizonyítani a tolvajra a rendőrök, innen már az ügyészségi szakaszban folytatódik a bűnügy.

police.hu

Forrás: police.hu

A Jászberényi Rendőrkapitányságon lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás egy helyi lakos ellen, aki Jászapáti belterületéről 2020. júliusában négy alkalommal tulajdonított el lezáratlanul hagyott kerékpárokat, míg egy esetben egy lakattal rögzített kétkerekűt vitt magával – tudtuk meg a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletétől.

Megalapozott volt a gyanú továbbá arra is, hogy a gyanúsított a helyi strandról 2020. július 24-én ellopta az egyik fürdővendég pénztárcáját. A Jászapáti Rendőrőrs nyomozói azonosították, majd elfogták és előállították a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, akit gyanúsítottként kihallgattak.

Fotó: police.hu

A férfi kihallgatásakor elmondta, hogy a kerékpárokat értékesítette. A nyomozók az alkalmi vevőktől a négy kerékpárt, a terhelttől a pénztárcát és a készpénz egy részét lefoglalták. A nyomozás vizsgálati szakaszában a jászsági rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat vádemelési javaslattal megküldték az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában