kék hírek

2020.12.15. 16:02

Sorozatos lopás miatt tartóztattak le egy fegyverneki férfit

A Szolnoki járási Ügyészség kezdeményezte egy többszörösen büntetett előéletű fegyverneki lakos letartóztatását sorozatos lopások miatt.

Forrás: Illusztrációfotó/Shutterstock

A férfi 2020. augusztus 23-tól december 11-ig, elfogásáig, sorozatosan lopott Kenderesen, Tiszabőn, és Kunmadarason elsősorban kerékpárokat, de lopott fűnyírót egy sportpályáról, illetve mosógépet, televíziót, kukoricamorzsolót, szerszámokat és vasból készült tárgyakat 10.000 Ft-tól 100.000 Ft ig terjedő értékekben – adta hírül a megyei főügyészség.

A Szolnoki Járásbíróság 2020. december 14-én a gyanúsított letartóztatását elrendelte egy hónapi időtartamra, mert – egyetértve az ügyészi indítvánnyal – a gyanúsítottal szemben fennáll a szökés, elrejtőzés valamint a bűnismétlés veszélye.

A bírói döntéssel szemben a gyanúsított jelentett be fellebbezést szabadlábra helyezése érdekében, míg a jelen nem lévő védőnek öt napja van, hogy az esetleges jogorvoslati kérelmét a bíróságnál előterjessze. Az ügyész tudomásul vette a bíróság végzését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában