kék hírek

2021.01.23. 13:53

Alkalmazottak loptak egy szolnoki barkácsáruházból

Ismeretlen személyek 2020. november és 2021. január hónapok között egy szolnoki barkácsáruházból több alkalommal tulajdonítottak el különböző termékeket.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

Bejelentést követően a rendőrök adatgyűjtések, tanúkihallgatások és a kamerafelvételek elemzése során megállapították, hogy a lopásokat két bolti alkalmazott követhette el, akik úgy tudták kivitelezni cselekményüket, hogy – anyagi ellenszolgáltatásért cserébe – az áruházi biztonsági őrök nem nézték át a munkaidő végén távozó érintettek táskáját – tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság.

A nyomozók elfogták és előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható jogsértőket, akiket gyanúsítottként kihallgattak. A rendőrök a lopással gyanúsított bolti alkalmazottak és biztonsági őrök lakásán kutatást tartottak, mely során az áruházból ellopott tárgyak egy részét – többek között karácsonyi izzósorokat, lámpákat, szőnyegeket, tisztálkodási szereket, zuhanyszettet, kézi ágvágót, digitális széfet, ágyneműket – megtalálták és lefoglalták.

A Szolnoki Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetése miatt folytat eljárást.

Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában