kék hírek

2021.04.08. 09:39

Zebrán ütöttek el egy gyalogost Szolnokon

Kijelölt gyalogos-átkelőhelyen áthaladó gyalogost ütöttek el szerdán Szolnokon, aki nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén szerdán két személyi sérüléssel járó baleset jutott a rendőrség tudomására és négy ittas sofőrrel szemben intézkedtek.

Egy helyi lakos közlekedett autóval Szolnok belterületén, szerdán reggel, amikor nem biztosított elsőbbséget a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen áthaladó gyalogosnak, akit elütött – adta hírül a megyei rendőr-főkapitányság. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a gyalogos nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Fotó: police.hu

Ugyancsak az elsőbbségi szabályok megsértése miatt következett be az a baleset, amikor egy helyi lakos közlekedett gépi üzemmódban működtetett robbanómotoros kerékpárral Kisújszállás belterületén csütörtök délután. Egy kereszteződéshez érve azonban figyelmen kívül hagyta az „Elsőbbségadás kötelező” közúti jelzőtáblát és nekiütközött a védett úton haladó autónak.

A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a kerékpáros nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Fotó: police.hu

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét az elsőbbségi szabályok betartására. Kérik, hogy az útkereszteződéseknél fokozott körültekintéssel és figyelemmel vezessenek! Csak akkor haladjanak be a kereszteződésbe, ha az elsőbbséget megadták, vagy megkapták!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában