Galériával / frissítve

2021.06.26. 11:43

Tűz ütött ki egy karcagi hulladékfeldolgozóban

A tűzoltók öt vízsugárral kezdték meg a lángok oltását.

Szoljon.hu

FRISS – 15:50

Vegyes hulladék égett a karcagi hulladék-feldolgozó telepen, a József Nádor úton. A tűzesethez a karcagi, a püspökladányi és a tiszafüredi hivatásos, valamint a kisújszállási önkormányzati tűzoltók vonultak ki, akik nyolc vízsugárral megakadályozták a lángok terjedését és körülhatárolták, majd eloltották a tüzet. Az egységek utómunkálatokat végeznek a helyszínen – jelezte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság.

FRISS – 13:53

Az oltás még mindig tart, a füstöt messziről látni lehet.

FRISS – 12:56

A tűzesethez a karcagi, a püspökladányi és a tiszafüredi hivatásos, valamint a kisújszállási önkormányzati tűzoltók vonultak ki, akik több oldalról támadva oltják a lángokat. Az egységek már megakadályozták a tűz továbbterjedését.

Korábban írtuk:

Tűz ütött ki egy hulladékfeldolgozó telepen Karcagon, a József Nádor úton szombaton délelőtt – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Mintegy százötven négyzetmétert érint a tűz. A helyszínre a karcagi és a püspökladányi hivatásos, valamint a kisújszállási önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik öt vízsugárral megkezdték a lángok oltását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában