felhívás

2021.07.25. 18:55

A lakosság segítségét kéri a szolnoki rendőrség

Ismeretlen személy a közlekedés biztonságát veszélyeztette Rákócziújfaluban.

Forrás: police.hu

A Szolnoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetése miatt – adta hírül a megyei rendőr-főkapitányság. A rendelkezésre álló adatok szerint, ismeretlen személy július 23-án éjszaka Rákócziújfalu belterületén a 442-es főút mellett kiépített kerékpárút Fő út 6. szám előtti szakaszán, valamint a Fő út és Táncsics Mihály út kereszteződénél a Táncsics Mihály úti járdaszakaszon nagy méretű rajzszögeket szórt ki. A jogsértő magatartásával a közlekedés biztonságát veszélyeztette, a cselekmény eredményeként több kerékpáros járműve megrongálódott.

A rendőrség kéri, hogy aki az eseménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szolnoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Szolnok, Dr. Sebestény Gyula út 5.) vagy hívja az 56/501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában