ügyészségi hírek

2021.07.27. 08:30

Szóváltás után kezdte el lökdösni ismerősét egy férfi Kunszenten

A férfi még április 24-én egy szóváltás után kezdte el lökdösni és rángatni egyik ismerősét Kunszentmártonban.

Szoljon.hu

Forrás: Shutterstock

A Kunszentmártoni Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be egy 32 éves kunszentmártoni férfi ellen garázdaság vétsége miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint a vádlott április 24-én a délelőtti órákban jelent meg Kunszentmárton, Kossuth Lajos úton található autóbusz-pályaudvar előtt, ahol szóváltásba keveredett egyik ismerősével – adta hírül a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség.

A vádlott a szóváltást követően olyan indulatra gerjedt, hogy két kézzel a mellkasánál több alkalommal meglökte a férfit, aki a földre esett, majd a vádlott hozzá lépett és a földön fekvő haragosát két kézzel tovább rángatta. A férfi sérüléseket nem szenvedett, azonban a rángatás miatt a személyes dolgai, többek között a mobiltelefonja és a pénze is a földön szétszóródott.

Fotó: Kunszentmártoni Rendőrkapitányság

A vádlottat a buszpályaudvaron tartózkodó ismerősei, valamint a helyszínre érkező rendőrök akadályozták meg abban, hogy cselekményét folytassa.

Az ügyészség büntetővégzés meghozatalával pénzbüntetés kiszabását indítványozta a vádlottal szemben. Az eljárás a Kunszentmártoni Járásbíróságon folytatódik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában