kék hírek

2021.07.02. 09:12

Vészfékezés közben esett el egy motoros Szolnokon

Szolnokon és Rákóczifalván is nyolc napon túl gyógyuló sérüléssel járó balesetet szenvedett két motoros csütörtökön.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

Fotó: Picasa

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén csütörtökön két közlekedési baleset történt, továbbá hat ittas sofőrrel szemben intézkedtek és négy személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy helyi lakos közlekedett segédmotoros kerékpárral Rákóczifalván csütörtökön 16 óra körül. A sofőr haladása során egy buszöbölbe húzódott, azonban a kavicsos útburkolaton elesett segédmotorjával.

A baleset következtében a 47 éves járművezető – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Fotó: police.hu

Ezzel egy időben, Szolnokon is történt egy motorkerékpáros baleset. Egy tiszasülyi lakos motorjával közlekedett Szolnokon, a Kellner Gyula úton a Kossuth út irányába. Haladása során a motorkerékpáros észlelte, hogy a parkoló sávból egy gépjárművezető kíván a forgalmi sávba sorolni, ezért a motoros erőteljesen fékezett, azonban a járművével az oldalára borult.

A motorkerékpáros a baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában