tűz/ frissítve

2021.08.07. 17:26

Száz hektárnyi terület égett Szolnok határában

A lángokat a szolnoki, a ceglédi és a mezőtúri hivatásos tűzoltók fojtották el vízsugarakkal, kéziszerszámokkal.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Friss – 19:30:

Csaknem száz hektárnyi területet érintett az a tűz, amely Szolnok határában, egy tölgyes erdő aljnövényzetében csapott fel, és terjedt el a környező területeken, tanyákat is veszélyeztetve. A lángokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával a szolnoki, a ceglédi és a mezőtúri hivatásos tűzoltók fojtották el vízsugarakkal, kéziszerszámokkal. A rajok az utómunkálatokat végzik – tájékoztatott a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Korábban írtuk:

Tölgyes erdő aljnövényzete és gaz ég Szolnok határában, körülbelül 3-4 hektáron. A lángok tanyákat is veszélyeztetnek – tudtuk meg a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatásából.

A szolnoki hivatásos tűzoltók, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával, megkezdték a lángok oltását, a helyszínre riasztották a ceglédi és a mezőtúri hivatásos tűzoltókat is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában