kék hírek

2021.09.03. 13:00

Lezáratlan kerékpárt lopott egy férfi Zagyvarékason

A rendőrök hamar visszajuttatták az ellopott kerékpárt a jogos tulajdonosnak.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén csütörtökön egy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására, valamint a megye rendőrei két személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

A zagyvarékasi általános iskola kerékpártárolójából ismeretlen személy lopott el egy lezáratlan kerékpárt szeptember 2-án. A rendőrök a kamerafelvétel alapján azonosították a férfit, akit szolnoki lakcímén elfogtak és előállítottak a helyi rendőrkapitányságra. A 36 éves jogsértőt meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették. A rendőrök visszajuttatták az eltulajdonított kerékpárt a jogos tulajdonosnak.

Fotó: police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy a kerékpárral közlekedők mindig ügyeljenek arra, hogy a megfelelő módon zárják le a bringát a tárolóban! A könnyen leszerelhető villogókat, lámpákat, kilométerórákat pedig tegyék el a táskáikba! A lakatok kiválasztásánál olyan mellett döntsenek, amelyek jól ellenállnak a fizikai behatásoknak.

A főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának tanévkezdési prevenciós ajánlásairól itt írtunk részletesen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában