galériával / frissítve

2021.11.10. 07:47

Teherautó landolt az árokban a 442-esen, Kunszentmártonnál

A teherautó sofőrje kisebb zúzódásokkal megúszta a balesetet.

Szoljon.hu

Fotó: Donka Ferenc

Friss – 14:30:

A műszaki mentés 14 óra 20 perckor befejeződött, az adott útszakaszon ismét zavartalan a forgalom.

Friss – 12:58:

A rendőrség a műszaki mentés idejére 13 órától 2 óra időtartamra teljes útlezárást rendelt el. Mind a Kunszentmárton felől Tiszaföldvárra, mind a Tiszaföldvárról Kunszentmárton irányába közlekedők Cibakháza irányába tudják a teljes útlezárással érintett útszakaszt kerülni – tájékoztatta hírportálunkat a megyei rendőr-főkapitányság.

Friss – 9:20:

Aszfalt javításához való anyagot szállított a Szolnok felé haladó teherautó, amikor eddig tisztázatlan okból elvesztette uralmát a jármű felett, letért az útról, majd az árokba borult a 442-es út 32. kilométerszelvényénél, Kunszentmárton külterületén, a kungyalui vasúti árjáró közelében. A teherautóban egyedül ülő sofőr kisebb zúzódásokkal megúszta a balesetet. Forgalomkorlátozásra kell számítani az érintett útszakaszon.

 

Korábban írtuk:

Lesodródott az úttestről, és az árokban az oldalára borult egy teherautó a 442-es főúton, Kunszentmárton térségében – tudtuk meg a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatásából.

A helyszínre a kunszentmártoni hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában