Kék Hírek

2021.11.07. 10:07

Balesetet okozott egy eltiltás alatt autóba ülő jászteleki férfi

A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a 29 éves férfit.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

A Jászberényi Rendőrkapitányság közúti baleset okozása és eltiltás alatti járművezetés elkövetése miatt folytat eljárást egy jászteleki lakos ellen – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendelkezésre álló adatok szerint, a 29 éves férfi személyautóval közlekedett Jászberény belterületén november 6-án a kora délelőtti órákban. A sofőr a Szent Imre herceg út és a Rét utca kereszteződéséhez érkezett, ahol az „Állj! Elsőbbségadás kötelező” közúti jelzőtábla figyelmeztetésére ellenére nem biztosított elsőbbséget egy autó vezetőjének és összeütköztek. A védett úton haladó jármű vezetője a baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon túl gyógyuló sérülését szenvedett.

Fotó: police.hu

A helyszínre kiérkező egyenruhások megállapították, hogy a jogsértő annak ellenére volán mögé ült, hogy őt a Szolnoki Járásbíróság a járművezetéstől 2022. február 15-ig eltiltotta. A rendőrök a férfit a helyszínen elfogták és előállították a Jászberényi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában