kék hírek

2021.11.09. 14:38

Egy körözött fiatal lopott mobilt az egyik karcagi üzletben

Nem sokáig maradt a gyanúsítottnál az üzletben ottfelejtett mobiltelefon, a rendőrök lefoglalták és visszaadták azt a tulajdonosnak.

Szoljon.hu

A rendőrök gyorsan azonosították a feltételezett tolvajt

Forrás: police.hu

A Karcagi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetése miatt folytat eljárást – tudtuk meg a megyei rendőrkapitányság tájékoztatásából.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy kisújszállási lakos azért tett bejelentést a rendőrségen, mert november 8-án 12 óra körül az egyik karcagi üzletben, a bevásárlókosarában felejtett mobiltelefonját ismeretlen személy ellopta. A helyszínre kiérkező rendőrök a bolt kamerafelvétele alapján azonosították a feltételezett elkövetőt, akit karcagi lakcímén elfogtak és előállítottak a rendőrkapitányságra, majd gyanúsítottként kihallgatták.

A rendőrök gyorsan azonosították a feltételezett tolvajt
Fotó: police.hu

A nyomozók a jogsértő házában megtalálták a lopott mobilkészüléket, amit visszaadtak a tulajdonosának. Az egyenruhások azt is megállapították, hogy a 20 éves terheltet a Pesti Központi Kerületi Bíróság körözte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában