Játék

2021.12.07. 12:53

Lelkesen keresték a gyerekek az elhagyott mikuláscsomagokat Szolnokon

A gyermekek izgatottan keresték a Rendőrmikulás elhagyott csomagjait.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

Csak úgy, mint a tavalyi évben, 2021-ben is nagy sikernek örvendett a kicsik és nagyok körében a Szolnok Városi Balesetmegelőzési Bizottság Hagyj el mikulácsomagot! programja – olvasható a police.hu-n. A rendőrmikulás december 6-án különleges meglepetéseket tartalmazó csomagokat hagyott el Szolnok város frekventált részein. A gyerekek igazán lelkesek voltak, valamennyi elveszített csomag megtalálta kisgazdáját.

A Szolnok Városi Balesetmegelőzési Bizottság a mikuláscsomag akcióval párhuzamosan megszervezte a „Hogy ne csak a Mikulást vegyük észre!” elnevezésű közlekedési akciót. A rendőrök a megye közútjain ellenőrizték a kerékpárosokat és a gépkocsivezetőket. A szabályosan közlekedők láthatósági eszközöket, jégoldó spray-ket, mikulásos kulcstartókat és édességet kaptak a hasznos közlekedésbiztonsági tanácsokhoz. Felhívták a figyelmet a járművek téli felkészítésére, a megváltozott időjárási és látási viszonyokhoz igazodó közlekedésre, illetve a láthatóság fontosságára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában