Vádemelés

2022.02.13. 06:30

Összeszólalkoztak telefonon, a jászberényi nő betörte a ház ablakát

A Jászberényi Járási Ügyészség garázdaság bűntette és rongálás vétsége miatt emelt vádat egy jászberényi nő ellen, aki egy szóváltás miatt betörte a sértett házának ablakát, s bicskával összecsikart egy utcán parkoló autót.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

A vádirat szerint a 31 éves nő 2021. október 4-én délután, egy telefonon történt szóváltáson feldühödve, szitkozódva megjelent a sértett jászberényi házánál, s egy 10 centiméter pengehosszúságú bicskával összecsikarta a ház előtt parkoló autót, amelyről azt hitte, hogy az ingatlanhoz tartozik. A nő megpróbálta kiszúrni az abroncsait is, de ahhoz nem volt elég ereje.

Mint az a megyei főügyészségtől megtudtuk, a jármű tulajdonosa csak vendég volt a házban, a vádlott és a sértett közötti személyes ellentéthez nem volt köze. Kocsijában 250.000 forint kár keletkezett.

Miután kitöltötte dühét az autón a nő bement a telekre, betörte a ház egyik ablakát, dörömbölt a bejárati ajtón, majd távozott a helyszínről.

Az ügyészség vádiratában végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett fogház büntetés kiszabását indítványozta. Az ügyben a Jászberényi Járásbíróság dönt majd, várhatóan a tárgyalást mellőzve.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában