Őrizetben

2022.04.04. 13:27

Deszkát is loptak a jászladányi elkövetők

A jászsági rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a jászladányi betörés feltételezett elkövetőit.

Szoljon.hu

Forrás: Police.hu

Egy helyi lakos bejelentést tett a 112-es segélyhívószámra és elpanaszolta, hogy jászladányi lakóháza udvarára ismeretlen személyek bementek április 2-án 21 óra és április 3-án 16 óra 30 óra között – írja a police.hu.

 

A hívatlanok ruhaneműket, kályhacsöveket, serpenyőt, fazekat és öt deszkát tulajdonítottak el a házból. A kiérkező járőrök a bűncselekmény helyszínétől alig 1 km-re igazoltattak egy 51 éves és egy 17 éves helyi lakost, akik épp öt darab deszkát cipeltek az úton. Egyikük azt a pulóvert viselte, ami a sértett tulajdonát képezte. A nyomozók a férfiakat előállították a rendőrkapitányságra, ahol lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A terheltek elmondták, hogy kétszer jártak a háznál, második alkalommal hozták el a deszkákat. Az egyenruhások a gyanúsítottak lakcímén végrehajtott kutatás során egy fazekat és egy serpenyőt foglaltak le.

A nyomozó hatóság a jogsértők őrizetbe vételéről határozott és a későbbiekben előterjesztést tesznek letartóztatásuk indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában