A tolvajt elfogták

2022.04.13. 11:08

Lovat lopott egy férfi Miklóson, az állat gazdája szembetalálkozott velük

Az eltulajdonított állat nem hagyta, hogy felüljön a hátára a tolvaj, elrántotta a férfit, aki ezt követően a lótulajdonossal találta szembe magát a törökszentmiklósi utcán.

Szoljon.hu

Forrás: Police.hu

Egy helyi lakos telefonon tett bejelentést a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságon és elpanaszolta, hogy egy fiatal férfi ellopta Kati nevű, 20 hónapos lovát április 12-én az esti órákban. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságtól megtudtuk, a sértett épp hazafelé tartott, amikor szembetalálkozott az utcán a Katit terelgető tolvajjal, aki – az állatot hátrahagyva – elfutott, mikor szembesítette a ténnyel, hogy ő ló gazdája.

 

A törökszentmiklósi rendőrök rövid időn belül elfogták és előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 18 éves fiatalt, akit gyanúsítottként kihallgattak. A terhelt beismerő vallomást tett. A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetése miatt folytat eljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában