Így sem jutott messzire

2022.06.18. 13:57

Egy öcsödi férfi ellopott egy autót, ami lerobbant alatta, ezért lopott egy másikat is

A rendőrök rövid időn belül elfogták.

szoljon.hu

A autólopással gyanúsított férfinek nincs jogosítványa

Fotó: police.hu

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett miatt folytat eljárást egy öcsödi lakos ellen – közölte a police.hu.

A 22 éves férfi június 17-én hajnalban ellopott egy öcsödi családi ház előtt parkoló autót. Csakhogy az autó műszaki hibás volt, és hamarosan le is robbant alatta.

Ekkor visszament ugyanahhoz a házhoz, és elvitt egy másik nyitva hagyott autót, amiben szintén benne volt az indítókulcs.

A sértett, amint észlelte a járművek eltűnését, bejelentést tett a rendőrségen. A rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőt, akit pár órán belül elfogtak és előállítottak. A gyanúsítottként kihallgatott férfi elmondta, hogy egy kilométerekkel arrébb lévő településre szeretett volna elmenni.

A jogosítvánnyal nem rendelkező férfi nem volt ismeretlen a nyomozók előtt, körözését korábban elrendelte a Szolnoki Járásbíróság.

A hatóság a férfi őrizetbe vételéről határozott és indítványozta letartóztatását.  A rendőrök mindkét autót megtalálták és visszaadták a sértettnek.

A lopott autót visszavitték tulajdonosának Fotó: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában