Tragédia / Frissítve

2022.06.10. 11:06

Meghalt a kislány, akit a buszban felejtettek Tomajmonostorán

A kislány még kedden reggel maradt a gyerekeket szállító buszon, de csak délután találtak rá. Mentőhelikopter szállította kórházba válságos állapotban.

Szoljon.hu

Frissítés - 14:48

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság saját hatáskörébe vonta az esetet, és halált okozó, foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétsége miatt szakértők bevonásával folytatja az eljárást.

A Debreceni Egyetem M. Tóth Ildikó Sajtóközponttól megtudtuk: A Debreceni Egyetem Klinikai Központ Gyermekgyógyászati Klinika Intenzív Osztályának szakemberei mindent megtettek, hogy megmentsék a beteg életét. A legmagasabb szintű ellátás ellenére azonban a gyermek életét vesztette.

Korábban írtuk:

Információink szerint meghalt az a négyéves kislány, akit még kedden reggel felejtettek a gyerekeket szállító buszon Tomajmonostorán. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a gyermek egész nap a járműben volt, délután találtak rá, a helyszínről mentőhelikopter szállította a debreceni kórházba válságos állapotban.

A kislány életéért folyamatosan küzdöttek az orvosok, miközben a helyiek értetlenül álltak a történtek előtt.

Az ügyben még kedden eljárást indított a Karcagi Rendőrkapitányság, foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétsége miatt. Pénteken újra kerestük a rendőrséget a szörnyű esettel kapcsolatban, későbbre ígértek tájékoztatást.

Fazekas Szabolcs, Tomajmonostora polgármestere a facebookon fejezte ki sajnálatát és együttérzését az esettel kapcsolatban.

Tomajmonostora Községi Önkormányzat és Intézményei minden kollégája nevében mély sajnálatunkat fejezem ki a család felé a Tomajmonostorán történt eseményeket illetően. Lehetőségeinkhez képest minden támogatást megadunk számukra. Ezen sajnálatos eset körülményeit a rendőrség és belső eljárás keretében az önkormányzat is vizsgálja. Bővebb tájékoztatást az eljárások lezárása után tudunk adni

– írja a bejegyzésben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában