Szolnok / Törökszentmiklós

2022.10.22. 08:15

A figyelmetlenség okozott baleseteket a Jászkunságban

Az egyik balesetben egy kerékpáros sérült meg, a másikban egy autó utasa.

Szoljon.hu

Kicsi volt a követési távolság

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Egy helyi lakos közlekedett kerékpárral Törökszentmiklós belterületén október 21-én 12 óra 45 perckor. Mint azt a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságtól megtudtuk, a kerékpáros haladása során a Széchenyi István út és Jókai út kereszteződésénél figyelmen kívül hagyta az ott kihelyezett „Elsőbbségadás kötelező” közúti közlekedési jelzőtáblát, behajtott az útkereszteződésbe, ahol a védett úton közlekedő személyautóval összeütközött. A baleset következtében a kerékpáros – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedett.

A rendelkezésre álló adatok alapján, egy szolnoki lakos közlekedett személyautóval október 21-én 16 óra 35 perckor Szolnok belterületén, a Széchenyi körúton. Haladása során nem tartott megfelelő követési távolságot és az előtte közlekedő autó hátuljának ütközött. A baleset következtében az elöl haladó jármű egyik utasa – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedett.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában