Adomány

2022.12.21. 11:10

A jászsági rendőrök idén a karcagi kórház gyermekosztályának gyűjtöttek

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai az idei évben a karcagi Kátai Gábor Kórház gyermekeiért fogtak össze.

Szoljon.hu

Játékokat, édességeket és láthatósági eszközöket adományoztak a rendőrök

Forrás: Police.hu

Karácsony alkalmával a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az idén is adománygyűjtést szervezett a megyei rendőrök körében, a kórházban ápolt kis gyermekek részére – tájékoztatta hírportálunkat a police.hu.

Idén a karcagi Kátai Gábor Kórház Csecsemő- és gyermekgyógyászati osztály apróságainak szerették volna szebbé tenni a kórházban töltött napjaikat. A beérkezett különböző eszközöket, játékokat, édességeket és láthatósági eszközöket december 20-án adták át személyesen a kórház főigazgatójának, Nagyné László Erzsébetnek és kolléganőinek.

Mivel a vártnál is több felajánlás érkezett, így az idén télen ismételten támogatni tudták a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet Szolnoki Családok Átmeneti Otthonának lakóit, ahogy tavaly is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában