Segítség

2023.02.09. 16:11

Időseken segítenek a szolnoki rendőrök

A rendkívül hideg időjárásban is biztonságban érezhetik magukat a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei lakosok.

Szoljon.hu

Egy idős besenyszögi lakosnak segítettek a szolnoki rendőrök

Forrás: Police.hu

A Szolnoki Rendőrkapitányság kiemelkedő kapcsolatot ápol a Szolnoki Kistérségi Többcélú Társulás Szociális Szolgálat Besenyszögi Központi Család- és Gyermekjóléti Szolgálat munkatársaival. 

A szociális szolgálattal történő mindennapos és konstruktív együttműködés során szerzett információkat a rendőrök is figyelemmel kísérik.

Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint, a helyi körzeti megbízott, Tímári Csaba rendőr főtörzszászlós és Scheidt Winfried rendőr őrmester, továbbá Táncos Anita rendőr őrnagy, a rendőrkapitányság Bűnmegelőzési és Értékelő Alosztályának munkatársa egy Besenyszögön élő szépkorú lakoshoz kopogtattak be február 9-én a délutáni órákban.

A férfi lakóházában csőtörés miatt jelenleg nincs vízszolgáltatás, ezért számára ásványvizet vittek. Ellenőrizték, hogy a rendkívül hideg időben működik-e a fűtés. Szerencsére mindent rendben találtak.

A szolnoki rendőrök valamennyi településen visszatérően ellenőrzik az egyedül élő idős embereket illetve családokat, így tudnak megbizonyosodni a fogvacogtató hidegben a lakosok biztonságáról.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában