Kék hírek

2023.02.17. 18:57

Nőknek tartottak prevenciós előadást a rendőrök Szolnokon

Nőknek tartott előadást a megyeszékhelyi rendőrkapitányság bűnmegelőzési szakembere.

Szoljon.hu

Forrás: Police.hu

A Szolnoki Honvédséghez Tartozó Társadalmi Egyesületek Nőtagozata és a Postás Nyugdíjas Klub kedves invitálásának tett eleget a Szolnoki Rendőrkapitányság Bűnmegelőzési és Értékelő Alosztályának munkatársa, Volter Ildikó címzetes rendőr őrnagy, aki február 15-én – a közelgő február 22-i bűncselekmények áldozatainak napjára figyelemmel – tartott előadást – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Az interaktív előadás során megtekintették a trükkös csalásokról szóló, Csalóakadémia című kisfilmet. Az áldozattá válás megelőzése érdekében a rendőrnő felhívta figyelmet az  idegenekkel szembeni óvatosságra, kiemelve, hogy ne engedjenek be otthonaikba ismeretlen személyeket, valamint a hatóságok, illetve közüzemi szolgáltatók munkatársaitól minden esetben kérjenek igazolványt. A trükkös csalások új típusára, az úgynevezett romantikus csalásokra is felhívta a figyelmet a prevenciós szakember.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában