Jászkunság

2023.03.03. 13:30

A balesetmegelőzés jegyében hirdetett rajzpályázatot a rendőrség

A zsűri által kiválasztott legjobb művek készítői értékes ajándékot kapnak.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság idei feladatai között kiemelt helyen szerepel a balesetmegelőzés, azon belül is a balesetek számának csökkentése, és kimenetelük mérséklése – olvasható a police.hu-n. Egy esetlegesen bekövetkező közúti baleset során nem tudhatjuk előre annak kimenetelét és súlyosságát, de mindenki tehet annak érdekében, hogy esélyt adjon magának, mégpedig azzal, hogy bekapcsolja a biztonsági övet. Figyelemmel arra, hogy a vármegyei rendőrök nagy hangsúlyt fektetnek a balesetmegelőzésre, melyet már óvodás és általános iskolás korban el kell kezdeni, ennek jegyében hirdetnek rajzpályázatot „CSAT-LAKOZZ Te is!” címmel.  

A beküldött rajzok biztonsági öv, gyermekülés és védősisak témát érintve, bármilyen technikával, A/3 vagy A/43 méretben készülhetnek. A művek hátoldalára rá kell írni a készítő nevét, életkorát, osztályát, az oktatási intézmény nevét, e-mail címét és telefonszámát.  

A rajzokat postai úton a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság 5000, Szolnok, Baross út 39. szám alatti címre küldhetik be, vagy ezen a címen személyesen is leadhatják. A beküldési határidő április 21. A zsűri által kiválasztott legjobb művek készítői értékes ajándékot kapnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában